.

.

Pages

NOT A POLITICS... BIDAN YANG RABUN KOT?

Wednesday, May 9, 2012


KHAS UNTUK KAKITANGAN HOSPITAL DI NEGARA INI. JANGAN JADI SEPERTI YANG BERLAKU DI NEGARA LUAR DIMANA KECUAIAN TELAH BERLAKU DENGAN BEGITU MUDAH.

TIDAK SEMESTINYA BERPENGALAMAN SELAMA BERTAHUN-TAHUN DAPAT MEMBANTU KITA JIKA KITA SENDIRI YANG CUAI DALAM MENJALANKAN TUGAS. 


WALAUPUN SEDANG MENGHADAPI TEKANAN SEKALIPUN, SILA BERI TUMPUAN KERANA  ADA ORANG YANG BEGITU MENGHARAPKAN PERKHIDMATAN DARI ANDA.

APA-APA PUN MKT YAKIN YANG KAKITANGAN HOSPITAL DI NEGARA INI MAMPU BUAT YANG TERBAIK UNTUK PESAKIT-PESAKIT.

WOLVERHAMPTOM - Seorang wanita yang baru menjadi ibu, Jasvir Kainth, 28, hampir histeria apabila dia melihat seorang bidan terpotong sebatang jari anak perempuannya yang baru lahir semasa tali pusat bayi berkenaan dipotong, lapor sebuah akhbar semalam.

Suaminya, Parminder Kainth, 36, turut cemas melihat darah di bilik bersalin Hospital New Cross di sini, England pada Jumaat lepas. Bayi baru lahir itu terpaksa dihantar ke Hopsital Kanak-Kanak Birmingham kira-kira 27 kilometer dari sini untuk menyambung semula jarinya yang terputus.

"Kami diberitahu bahawa bidan yang menyambut anak kami memiliki 22 tahun pengalaman dan kami tidak tahu bagaimana insiden seperti itu boleh berlaku," kata Jasvir. Sementara itu, pihak pentadbiran Hospital New Cross menyatakan mereka masih menyiasat insiden tersebut.

0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.