.

.

Pages

BERITA BAIK UNTUK POLITIK MALAYSIA

Friday, May 4, 2012BERITA BAIK KEPADA PENCINTA KEDAMAIAN DI BUMI MALAYSIA. MEREKA INGAT MEREKA AKAN TERLEPAS DARI PIHAK BERKUASA TETAPI DENGAN IZIN-NYA JUGA MEREKA AKAN BERJAYA DIDAKWA DIATAS KEBODOHAN MEREKA SENDIRI.

DIMANAKAH PARA PEMIMPIN YANG KORANG SOKONG ITU? ADAKAH MEREKA JUGA AKAN MEMBANTU KAMU DISAAT KAMU DIHERET POLIS DIDEPAN ANAK ISTERI, KAWAN-KAWAN DAN KELUARGA KAMU?

LUPAKAN SAHAJA....KERANA SEMEMANGNYA PARA PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT SEBENAR-BENARNYA MEMPERALATKAN KAMU UNTUK MEMENUHI NAFSU SERAKAH UNTUK MENGUASAI NEGARA.

ANTARA MUKA-MUKA ANJING-ANJING BERSIH 3.0

KUALA LUMPUR - Polis akan menangkap peserta perhimpunan yang bertukar ganas di ibu negara Sabtu lepas dalam masa terdekat, dengan bantuan gambar-gambar pihak berkenaan yang diperoleh pasukan itu.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman Datuk Seri Mohd Bakri Zinin berkata gambar-gambar mereka yang bertindak ganas seperti memukul polis dan orang awam serta merosakkan harta benda ketika perhimpunan itu berlangsung akan disiarkan tidak lama lagi.

"Kami ada gambar-gambar mereka dan kami akan hebahkan kepada media dan orang ramai dalam masa terdekat bagi membantu kami menangkap perusuh-perusuh itu," katanya kepada pemberita di ibu pejabat polis Bukit Aman di Kuala Lumpur, hari ini.

Sabtu lepas, peserta perhimpunan itu bertindak merempuh pengadang untuk memasuki Dataran Merdeka sekaligus melanggar perintah Mahkamah Majistret melarang kehadiran orang awam di dataran itu mulai 28 April hingga 1 Mei.

Larangan itu dikeluarkan berikutan langkah Dewan Bandaraya Kuala Lumpur tidak membenarkan dataran itu dijadikan lokasi perhimpunan anjuran badan bukan kerajaan yang disokong pembangkang.

Beberapa lokasi alternatif seperti Stadium Merdeka ditawarkan namun ditolak oleh penganjur perhimpunan itu.

Semalam, Ketua Polis Kuala Lumpur Datuk Mohmad Salleh berkata polis menahan seorang lelaki di Negeri Sembilan mengikut Seksyen 440 Kanun Keseksaan bagi membantu siasatan berhubung insiden kekecohan semasa perhimpunan itu. - Bernama

MKT CUMA ADA SATU SAHAJA AYAT UNTUK TATAPAN ANJING-ANJING BERSIH...

PADAN MUKA!!!

2 ulasan:

Abang Sayang said...

Kitaorang tak redha kalau tahan merekaUtusan Wajib Tubuhkan segmen... sex - gay dan lesbian jika mahu tingkatkan jualan ( Lihat sendiri bukti Transformasi 1 Malaysia Berjaya )
1~BUKTI 1
2~BUKTI 2
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5
6~BUKTI 6

Jangan segan2... Utusan Pasti Boleh Buat!!

Ibnu Dahlan said...

Nampak dengan jelas siapa yg paling gila seks....Anjing2 Pakatan Rakyat sememangnya begitu...hihihi....X percaya? Klik je kt bukti2 yg si Abang Sayang@harcore PR ni berikan....

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.