.

.

Pages

ANAK IKAN EMAS BARU KE ANWAR?

Monday, May 21, 2012


MKT TIDAK MAHU KOMEN HATTA SEBARANG PUN KENYATAAN BERKENAAN ISU INI. PENDEDAHAN INI DIBUAT OLEH BLOGGER PENGGERAK MUTIARA. JADI SAMADA BENAR ATAUPUN TIDAK HANYA ANWAR SAHAJA YANG BOLEH MENGESAHKANNYA.

TETAPI...RAKYAT BOLEH AGAK JAWAPANNYA.


KUALA LUMPUR, 20 Mei 2012 - "Saya sanggup bersumpah bahawa Anwar sedang 'mengurat' lelaki itu sejak tahun lalu sehinnga ke hari ini.

Saya boleh bongkarkan siapa budak ini, anak siapa dia, pernah belajar di mana serta jurusannya," kata Abdul Ghani Haron. 

Kelab Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI) mendesak Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk menjelaskan hubungannya dengan seorang bekas pelajar institusi pengajian tinggi awam (IPTA) yang dipercayai meminta pelajar tersebut mengirimkan 'gambar luar biasa' kepadanya. 

Ahli Majlis Syura TIBAI, Abdul Ghani Haron mendakwa 'gambar luar biasa' itu adalah gambar seorang lelaki dalam keadaan berbogel tanpa seurat benang yang dikenali oleh Ketua Pembangkang itu melalui laman sosial. 

"Kita mendesak Anwar tampil menjelaskan perlakuannya yang meminta lelaki tersebut menghantar gambarnya tanpa berpakaian dan turut meminta bekas pelajar itu jangan segan silu menghubungi beliau," kata Abdul Ghani. 

Menurutnya lagi, Anwar dicabar untuk melakukan sumpah laknat bahawa beliau tidak pernah mengenali bekas pelajar terbabit dalam apa-apa rangkaian sekalipun. 

"TIBAI akan mendedahkan perkara ini secara terbuka menerusi ceramah-ceramah akan datang. "Saya yakin Anwar kenal siapa lelaki ini kerana beliau telah berkali-kali menghubungi bekas pelajar terbabit dalam pelbagai rankaian telekomunikasi," kata Abdul Ghani.

1 ulasan:

flexite said...

kalau tak lucah , sex bkn UMNO PORNO namanya

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.