.

.

Pages

PANASS!!! PELACUR DAN DAP TAK DAPAT DIPISAHKAN

Wednesday, April 25, 2012


PANASS!! INILAH AKIBATNYA JIKA KITA BERI PELUANG KEPADA DAP UNTUK MEMERINTAH NEGARA PADA MASA AKAN DATANG. DIMANA KESELAMATAN ANAK-ANAK GADIS KITA TIDAK LAGI MENJADI PERKARA UTAMA.

INI ADALAH KERANA PROKSI DAP DI SINGAPURA TELAH MENJALANKAN AKTIVITI PELACURAN TERHADAP ANAK-ANAK GADIS DIBAWAH UMUR IAITU 17 TAHUN.


SEPATUTNYA UMUR SEBEGINI SEDANG BERADA DI DALAM KELAS MENTELAAH ILMU BUKANNYA ILMU PELACURAN DIDALAM BILIK-BILIK HOTEL.

Kisah mengenai seorang gadis escort bawah berusia 17 tahun pada tahun 2010, yang menipu mengenai umurnya untuk berkhidmat di sebuah agensi pelacuran bakal mendedahkan permasalahan yang berangakai.

Ini termasuklah penglibatan beberapa pelanggan yang berjawatan utama di dalam kerajaan seperti pengetua sekolah yang terpaksa melepaskan jawatannya akibat dari perkhidmatan yang diberikan. Pengetua itu membayar $1000 untuk adakan hubungan seks dengan pelacur yang berusia 17 tahun.

Sumber mendedahkan nama sebenar gadis tersebut adalah Step dan beliau adalah pelajar di ITE. Lelaki-lelaki yang terlibat menyangkakan mereka melakukan hubungan seks dengan wanita berusia 18 tahun, tetapi akhirnya terkantoi apabila usia sebenar gadis itu baru mencecah 17 tahun.


BAGAIMANA NIK AZIZ BOLEH BERKERJASAMA DENGAN MEREKA, MKT PUN TIDAK TAHU. JELAS-JELAS MEREKA INI AKAN MEMBAWA BUDAYA YANG SONGSANG DARI TABI'E MANUSIA. 

PATUTKAH KITA BERI NEGARA INI DIBAWAH KEKUASAAN MEREKA?

KREDIT : BLOGGER INI

0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.