.

.

Pages

HULK HOGAN PUN ADA VIDEO SEKS SEPERTI ABANG ANWAR

Wednesday, March 14, 2012

Bekas ahli gusti berkenaan atau nama sebenarnya Terry Bollea meniduri terlalu ramai wanita hingga dia tidak tahu siapa yang merakam pita video seks yang tersebar ketika ini. Rakaman itu dikatakan menyiarkan lelaki berusia 58 tahun berkenaan melakukan hubungan seks bersama seorang wanita berambut hitam yang tidak dikenali identitinya.

Bercakap mengenai waktu sebenar pita itu mungkin dirakam, selepas perpisahan dengan Linda, Hogan memberitahu TMZ.com kelmarin: “Dia bukan seorang saja wanita berambut hitam yang saya tiduri dalam tempoh beberapa bulan itu. Saya tidak ingat nama wanita yang saya tiduri, lebih-lebih lagi yang muda,” katanya.


Legenda ahli gusti itu berkata, pita itu sekurang-kurangnya sudah dirakam lima tahun lalu kerana dia belum begitu lama hidup bersama isterinya sekarang Jennifer McDaniel. Hogan turut musykil mengapa pita itu muncul sekarang selepas ia disembunyikan begitu lama.

Hogan berkata: “Mengapa seseorang menyimpannya untuk tempoh sekurang-kurangnya lima tahun?” Hogan berkata, dia diperangkap dan pita itu yang kini boleh didapati di merata tempat adalah “pencerobohan peribadi yang dahsyat”.
Sama kes dengan salah seorang pemimpin Pakatan Rakyat yang begitu gah dengan isu video seksnya. Dahulu dengan China Doll dan akan datang dengan Siam Doll. Persamaan antara kedua-dua senario ini adalah rakaman video seks tetapi perbezaannya pula adalah dari segi penafian.
Hulk Hogan mengaku meniduri dengan pelbagai wanita tetapi si ketua PR ini pula menafikan skandalnya sedangkan buktinya jelas-jelas terakam di dalam pita rakaman.
Jangan beri alasan lemah yakni Hulk Hogan itu kafir dan itu adalah budaya mereka. Adalah tidak mustahil ada dikalangan umat Islam pada hari ini yang menganggap zina itu umpama makanan harian. Jadi, bersikap rasional bila mana kesalahan kita telahpun dapat dibuktikan. Betul tak?...
KAK JIJAH!! DIMANAKAH JAM OMEGA YA?.....
MKT ambil dari sumber sini

0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.