.

.

Pages

PERKARA TIDAK LOGIK DILAKUKAN OLEH PKR...

Wednesday, February 29, 2012Pusat Khidmat Anwar Ibrahim di Seberang Jaya hari ini kecoh seketika apabila seekor ayam yang dipenuhi darah serta dicabut sebelah kakinya, digantung dipintu bangunan tersebut.

Menurut saksi ditempat kejadian, Fathilullail bin Jaafar Sidek (petugas Pusat Khidmat Permatang Pauh) beliau terkejut apabila beliau datang ke Pusat Khidmat jam 10 pagi dan menemui bangkai ayam berkenaan digantung di pagar Pusat Khidmat berkenaan.
Motif perbuatan berkenaan masih lagi tidak diketahui, namun menurut Ketua AMK Pulau Pinang saudara Amir Ghazali, ia mungkin ada kaitan dengan tindakan AMK menghantar surat desakan perletakan jawatan kepada Ketua Perhubungan Umno negeri, Datuk Zainol Abidin Osman baru-baru ini.

Amir juga tidak menolak perbuatan itu juga mempunyai kaitan dengan program debat 'GASAK' diantara Ketua Menteri P.Pinang Lim Guan Eng dan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Tan Sri Mohd Nor Yaacop yang dianjurkan oleh Pakatan Rakyat malam iniAssalamualaikum...


Kejadian diatas adalah sudah semestinya ada kena mengena dengan UMNO. Sebab sememangnya UMNO cukup menyampah dengan Parti Keadilan Rakyat Pulau Pinang. Maklumlah bukankah Kerajaan Pulau Pinang sekarang berada di tangan PKR.

Ehh...!! Salah la. Pulau Pinang ditadbir oleh DAP dan bukannya PKR. Jadi mengapa harus UMNO yang berdendam dengan PKR? Kan lebih baik UMNO bermusuh dengan DAP sebab DAP yang menguasai Pulau Pinang sebenarnya.

Jadi apa logiknya UMNO hendak melakukan provokasi tersebut. MKT rasa UMNO bukanlah sebodoh PKR yang kononnya hendak mendapatkan undi simpati dari rakyat Pulau Pinang yang sudah menolak kepimpinan Pakatan Rakyat. Dari UMNO buat begitu, MKT rasa lebih baik UMNO letakkan bangkai ayam itu di KOMTAR, di depan pintu Pejabat Ketua Menteri.

Apa kata para pembaca semua?...3 ulasan:

Anonymous said...

Semua yg terjadi atas muka bumi ini adalah salah umno. Kwang3

Anonymous said...

Semua yg terjadi atas muka bumi ini adalah salah umno. Kwang3

Anonymous said...

pusat penipu rakyat ..mana rakyat tak mrah...

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.