.

.

Pages

NASIB HARIMAU TUA PAS DARI KEDAH....

Saturday, January 7, 2012

PAS Kedah bergolak lagi....hehehehe. MKT mendapat tahu yang PAS Kedah tengah bergolak sakan. Masing-masing umpama enau melepaskan pucuk masing-masing. Kerana apa? Kerana keyakinan kepada parti sudah hilang. PAS sekarang bagaikan seekor HARIMAU TUA YANG LURUH TARINGNYA DI KEDAH.

Hari ini MKT terdengar 2 (dua) isu hangat dikalangan pemimpin-pemimpin atasan PAS Kedah. Dimana isu ini bisa mengegarkan kredibiliti Ustaz Azizan sebagai MB PAS Kedah yang disegani.

Pertama :
SALAH SEORANG YANG DIPERTUA PAS KAWASAN AKAN MELETAKKAN JAWATAN DALAM JANGKA MASA YANG TERDEKAT.
Siapakah itu? Bersabar....MKT lebih suka jika beliau sendiri yang akan mengistiharkan pengumumannya. Ini adalah kerana prinsip MKT tidak akan menyiarkan artikel jika ianya dari sumber yang tidak tepat. 

Kedua :
PEWARIS TANAH WAKAF SURAU SALIHIN (kononnya) MAHFUZ OMAR TIDAK AKAN BERTANDING SEBAGAI AHLI PARLIMEN 
Sasaran beliau sekarang akan bertanding sebagai ADUN dan akan merebut jawatan Menteri Besar nanti. Layakkah beliau? Sedangkan daerah Pokok Sena pun tidak tergapai nak menjaganya. Inikan pula satu negeri.

Nasihat MKT kepada seluruh rakyat negeri Kedah amnya. PAS sebenarnya tidak mampu mentadbir negeri. Bukan negeri sahaja, bahkan dalam rumah pun akan dipertikaikan kemampuan PAS mentadbir.

1 ulasan:

Anonymous said...

Tak nampak mcm Amitab Bachan pun . Mcm yg dok kerja buang taik lembu di Karala ada la

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.