.

.

Pages

TINDAKAN BODOH ORANG-ORANG PAS

Tuesday, May 22, 2012SEMEMANGNYA DARI AZALI LAGI ORANG-ORANG YANG MENYOKONG PAKATAN RAKYAT ADALAH TERDIRI DARI MANUSIA YANG MENGGUNAKAN AKAL DI TEMPURUNG LUTUTNYA.


MENGAPA MKT BERKATA SEDEMIKIAN?

INI ADALAH KERANA TINDAKAN MENGOYAK DAN MEMBAKAR AKHBAR NEW STRAIGHT TIMES ATAUPUN UTUSAN, TIDAK AKAN MENDATANGKAN KERUGIAN KEPADA PIHAK MEDIA AKHBAR GERGASI ITU. MALAHAN KEUNTUNGAN YANG BERLIPAT GANDA YANG DAPAT DIRAIH.

CUBA PARA PEMBACA BERFIKIR SEJENAK, JIKA TINDAKAN PROVOKASI ITU HENDAK DIBUAT, BUKANKAH PERLU MEMBELI SEJUMLAH YANG AGAK BESAR SURAT KHABAR YANG AKAN DIGUNAKAN UNTUK TUJUAN ITU?

isu Bapa Kafir, saman, NST kene saman, akhbar kena saman, tuduh nik aziz Bapa Kafir, fitnah Bapa Kafir, tuduhan terhadap Nik Aziz Bapa Kafir, protes Bapa Kafir, saman akhbar NST

SELEPAS ITU PULA, DIBAKAR DAN DIKOYAK PULA. TIDAKKAH ITU DINAMAKAN SEBAGAI SATU PEMBAZIRAN? SUDAH BELI, SUDAH KELUARKAN DUIT YANG BANYAK, SELEPAS ITU BAKAR...

ISLAM ADA MENYERU UMATNYA MEMBAZIR KE?

INILAH GOLONGAN YANG BERPURA-PURA MENGIKUT SETIAP AJARAN ISLAM. MALAHAN MKT JUGA YAKIN, TIADA SATU PUN AMALAN YANG BERKAITAN DENGAN ISLAM TELAH DILAKUKAN DIDALAM KEHIDUPAN SEHARIAN MEREKA.

INIKAH GOLONGAN YANG PERLU KITA BERIKAN SOKONGAN?

RENUNG-RENUNGKANLAH...

1 ulasan:

Kedah La said...

eleeh bakaq 4,5 naskah.. kutip hak UMNO edar free tu, tak baziaq aihh... sekali sekala pikiaq pakai tempurung lutut apa salahnya.. UMNO lebih separuh abad dah dok pikiaq pakai punkok sampai semua isu mesti ada kena mengena dgn pungkok he he he... (sekali sekala layan hangpa)

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.