.

.

Pages

PERTUDUHAN KHAS UNTUK NIK AZIZ!!

Wednesday, May 2, 2012


HARI INI MKT TERASA NAK BUAT PERTUDUHANLAH. ASYIK BERI PELUANG KEPADA BLOGGER-BLOGGER PEMBANGKANG SAHAJA YANG BUAT SEMUA ITU, MANA TAHAN...YE TAK?

HARI INI MKT HENDAK MEMPERTIKAIKAN DARI MANAKAH WANG YANG BEGITU BANYAK DALAM AKAUN NIK AZIZ. SEHINGGAKAN SANGGUP MEMBIAYAI PERBELANJAAN PESERTA-PESERTA BERSIH YANG BEGITU RAMAI BARU-BARU INI. RAKYAT HENDAK TAHU DARI MANAKAH DATANGNYA DUIT ITU DAN BERAPA JUMLAH YANG SPESIFIKASI TELAH DIBERIKAN KEPADA PESERTA-PESERTA BERSIH.

INI ADALAH KERANA WALAUPUN NIK AZIZ TELAH MENAFIKAN PENGGUNAAN WANG KERAJAAN NEGERI UNTUK ITU, MKT BERASA SANGSI. KERANA JIKA DIDARABKAN RM150.00 UNTUK SERAMAI 100 ORANG SEKALIPUN IANYA SUDAH MENJANGKAU SEBANYAK RM15,000. 

MENURUT MAKLUMAT YANG DITERIMA MKT, PESERTA BERSIH KELANTAN SAHAJA SUDAHPUN MENCECAH >3,000 ORANG. INI BERMAKNA, MODAL YANG TELAH DIKELUARKAN ADALAH SEBANYAK RM450,000??...

BAGAIMANA SEORANG MENTERI BESAR MAMPU BAGI BEGITU SAHAJA DUIT YANG SEBANYAK ITU UNTUK SESUATU YANG BOLEH DIKATAKAN TIADA FAEDAH BUAT RAKYAT MALAYSIA (BERDEMO)?

DARI MANAKAH DATANGNYA DUIT ITU? ADAKAH DARI PERUNTUKKAN KERAJAAN PUSAT YANG TELAH DIGELAPKAN SEPERTI PERUNTUKKAN UNTUK AIR?

NIK AZIZ WAJIB MENJAWAB PERTUDUHAN INI BERSERTA DENGAN BUKTI-BUKTINYA. KERANA MKT YAKIN MAJORITI RAKYAT HENDAK TAHU SAMADA NIK AZIZ INI SEORANG YANG BOLEH DIPAKAI AKALNYA ATAUPUN TIDAK!


4 ulasan:

atuk ko said...

ada ke dia bgtau berapa org dia sponsor, n brp bayarannya setiap sorg? hang jangan sedap tuduh je, yop, nanti buta je kena terajang. maklumat bg nyata dulu, pastu baru la seronok nyembang. bengong!

Ibnu Dahlan said...

Sb x bgtaw la rakyat nk taw....hehehehe....marah nmpknya anjing PAS ni....nk terajang MKT ker, dipersilakanlah? Jgn ckp diblkg jer...hihihi. Lgpn kaki MKT mmg tgh gatal2 nk penerajang gak kpd anjing2 BERSIH ni....hihihi

pendekar said...

betullah tuuu maklumat ni...nik ajis pun ada bagitau dia meme ada bayar pada peserta bersih dari kelantan. cuma dia tak bagitau lah berapa yang dia dah bayar...bijak jugak org tua ni, kih3

Anonymous said...

benci setiap kali nampak muka org tua ni ...

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.