.

.

Pages

KEBAHLOLAN SAIFUDDIN NASUTION TERSERLAH

Sunday, May 6, 2012


JELAS TERBUKTI BAHAWA SAIFUDDIN NASUTION SEMEMANGNYA ADA OTAK TETAPI GAGAL MENGGUNAKANNYA SEBAIK MUNGKIN. HANYA DISEBABKAN NAMA SAMA TERUS DITUDUH DAN MENGHEBAHKAN KE PELUSUK NEGARA YANG TIMB. PENGERUSI SPR ADALAH ORANG POLITIK YANG MENYOKONG UMNO.

DARI ATAS SEHINGALAH KEBAWAH TIADA SATUPUN MANUSIA YANG BERGUNA KEPADA BANGSA DAN AGAMA DAPAT DITEMUI DIDALAM PAKATAN RAKYAT. TERUTAMANYA PARTI KEADILAN NASIONAL (PKR).


DARI KERUNTUHAN MORAL SEHINGGALAH SEKECIL-KECIL DOSA, SEGALANYA ADALAH MILIK MUTLAK PKR.

HARI INI TERBUKTI DENGAN JELAS, APABILA PENAMA YANG DIWAR-WARKAN SEBAGAI TIMB. PENGERUSI SPR ITU TELAH TAMPIL DAN MENUNJUKKAN BUKTI BAHAWA SEGALA KENYATAAN DARI LIDAH SAIFUDDIN MERUJUK KEPADA DIRINYA SENDIRI.

SAIFUDDIN SEBENARNYA TELAH MEMBERIKAN SATU IMEJ YANG BURUK KEPADA PARTI KEADILAN NASIONAL. SAMA  SEPERTI ANWAR IBRAHIM, USTAZ BADROL AMIN DAN AZMIN IBRAHIM.

INILAH INSAN YANG DIMAKSUDKAN OLEH SAIFUDDIN BAHLOL ITU
PASIR MAS - Wan Ahmad Wan Omar, ahli Umno cawangan Kubang Bunggor, Pasir Mas, yang menjadi perhatian ekoran pendedahan isu keahlian Umno oleh Setiausaha Agung PKR baru-baru ini, sebenarnya bukan Timbalan Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) dan oleh itu, dia melahirkan simpati dengan Datuk Wan Ahmad Wan Omar.

Menurut Wan Ahmad, dia perlu menjelaskan hal sebenar setelah nombor kad pengenalannya 490101-03-5179 disebut Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail sebagai milik Timbalan Pengerusi SPR.

Saifuddin mengaitkan nombor kad pengenalan lelaki itu sebagai dakwaan bahawa Datuk Wan Ahmad ahli Umno Cawangan Kubang Bunggor, Pasir Mas.

“Sebenarnya, ahli Umno Cawangan Kubang Bunggor adalah saya, dan nombor kad pengenalan itu milik saya,” kata Wan Ahmad, peniaga kedai makan yang ditemui Sinar Harian, semalam.

NASIHAT PERCUMA MKT LEMPARKAN KEPADA SAIFUDDIN, LAIN KALI JIKA DAPAT MAKLUMAT ITU, SILA SIASAT DAHULU. JANGAN GELOJOH DEDAHKAN DIMANA AKHIRNYA MEMAKAN DIRI KEMBALI....

AKHIR KATA....BODOH BEBENOR KAMU NIH.....


0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.