.

.

Pages

KARYA LAPUK AZMIN IBRAHIM

Tuesday, May 8, 2012


KARYA DARI BLOGGER PEMBANGKANG YANG MENGATAKAN UMMI HAFILDA TELAH MEM'BOMOH'KAN IBUNYA SENDIRI AMATLAH DHAIF PERTUDUHANNYA. DIPERGUNAKAN AZWAN (SI HAJI DARAI) UNTUK MENUDUH SECARA RAMBANG ADIK KANDUNGNYA SENDIRI. ITULAH HASILNYA BILA SELALU TENGOK SLOT SERAM DI DALAM TV 3.

AZMIN IBRAHIM TELAH MENGARAHKAN SEGALA KONCO-KONCO ALAM MAYA AGAR MENYEBARKAN KEPADA RAKYAT BAHAWA MINDANYA MASIH LAGI DI TAKUK LAMA DAN KOLOT WALAUPUN DUNIA SUDAH SEMAKIN MODEN DAN CANGGIH.


ALASAN AZMIN SEBENARNYA MENUNJUKKAN KEPADA RAKYAT BAHAWA BELIAU SUDAHPUN TERSEPIT DENGAN PERANGKAP YANG BELIAU MAINKAN SEBELUM INI.

HABIS SEGALA PEKUNGNYA TELAH DIBUKAKAN OLEH IBU KANDUNGNYA SENDIRI YANG TERANG-TERANG MENDAKWA BELIAU ADALAH ANAK YANG DERHAKA DAN TIDAK MENGENANG JASA IBUNYA SENDIRI.

SELEPAS ITU, DIREKANYA SATU PERTUDUHAN YANG MEMBABI BUTA IAITU MELIBATKAN PENGGUNAAN BOMOH PULA.

SELEPAS ITU YANG TERBARU DIPERGUNAKAN PULA AZWAN MEMBANTUNYA MERUNGKAINYA PULA SURAT DARI AYAHANDANYA IAITU PAK ALI YANG KONONNYA TELAH MEMBUANG UMMI HAFILDA.

MKT TIDAK SANGKA PULA SEORANG YANG BOLEH DIKATAKAN GENIUS DI DALAM PKR RUPA-RUPANYA ADALAH SEORANG YANG TULI DIDALAM MENANGANI MASALAH PERIBADINYA SENDIRI.

APA FAEDAHNYA UMMI HAFILDA HENDAK MEMBOMOHKAN IBUNYA SENDIRI? BUKANKAH LEBIH BAIK UMMI MEMBOMOHKAN SI PEROSAK KELUARGANYA IAITU ANWAR IBRAHIM? HANTAR SANTAU KE, BAGI ANWAR JADI GILA MEROYAN KE...MKT RASA ITU LEBIH BERBALOI, BETUL TAK?

BERKENAAN SURAT ITU PULA, BUKAN SAHAJA AYAHANDANYA SAHAJA YANG TERTIPU DENGAN LAKONAN ANWAR IBRAHIM, MALAHAN SELURUH NEGARA JUGA SUDAH TERTIPU DENGAN LAKONANNYA. 

JADI TIDAK MUSTAHIL AYAHANDANYA MENULIS SURAT SEBEGITU RUPA. KERANA PADA MASA ITU, MKT YAKIN RAMAI DARI RAKYAT MALAYSIA YANG MARAH DAN BENCI KEPADA UMMI HAFILDA.

TETAPI IANYA BERLAINAN SEKARANG. DIMANA RAKYAT SUDAH MAKLUM BENAR DENGAN CERITERA ANWAR IBRAHIM. CUMA MANUSIA-MANUSIA YANG MALAS HENDAK MENGGUNAKAN OTAK DAN TAKUT AKAN KEHILANGAN PANGKAT DAN KUASA SAHAJA YANG MASIH MENGAMPU SI BISEKSUAL INI.0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.