.

.

Pages

DOUBLE STANDARD!!

Friday, May 18, 2012
MKT HENDAK MENGAJAK RAKYAT MALAYSIA PADA HARI INI MENILAI BETAPA DOUBLE STANDARDNYA PEMIMPIN, BLOGGER, TROOPER DAN PARA PENYOKONG PRO PAKATAN RAKYAT TERHADAP UMNO.

MKT YAKIN SUDAH RAMAI YANG DAPAT MENILAI BETAPA BERAT SEBELAHNYA MINDA INTELEK MEREKA DALAM MENGHADAPI SESUATU ISU. SIAP ADA TUDUHAN KEPADA SESIAPAPUN DIDALAM DUNIA INI YANG MENYOKONG PERJUANGAN UMNO ADALAH GOLONGAN 'ASSOBIYAH'.


JIKA UMNO ADALAH ASSOBIYAH MAKA APA PULA GELARAN MEREKA YANG MENYOKONG SECARA MEMBUTA TULI? 

MEREKA SELALU MARAH APABILA ADA SESIAPAPUN RAKYAT YANG MENEGUR SECARA LEMBUT MAHUPUN SECARA KASAR TOK-TOK GURU MAHUPUN USTAZ-USTAZ PAS. TETAPI MEREKA SELALU TERLUPA, BAGAIMANAKAH PULA MEREKA MENCERCA USTAZ-USTAZ YANG MENYOKONG PERJUANGAN UMNO.

LIHAT SAHAJALAH KEPADA USTAZ KAZIM, SEORANG INSAN YANG MERUPAKAN AHLI PAS TETAPI MENYOKONG KERAJAAN AKAN DIKECAM DENGAN BEGITU HEBAT.

LIHAT PULA KEPADA USTAZ RIDHUAN TEE, TIDAK ADA NAMANYA BELIAU DALAM SENARAI AHLI UMNO TETAPI BELIAU JUGA DIKECAM DENGAN HEBAT. (seperti dibawah)

`USTAZ Kiasu' Ridhuan Tee menulis di dalam akhbar Sinar keluaran Isnin (14 Mei 2012) baru-baru ini tentang betapa pentingnya PAS berpakat dengan Umno daripada PAS berpakat dengan PKR dan DAP. Ustaz yang terkenal dengan ayat `Kiasu'nya ini berkata, beliau bukan ahli Umno, tetapi di dalam banyak tulisannya semua tahu dia lebih Umno dari Umno.

CUBA BUKA MINDA PARA PEMBACA SEMUA, MAJLIS FATWA YANG DIANGGOTAI OLEH ULAMA'-ULAMA' , MUFTI-MUFTI PUN DICERCA ATAS MEMBUAT KEPUTUSAN YANG MENYEBELAHI KERAJAAN DALAM MENENTUKAN HUKUM MEMBUAT DEMONSTRASI.

MKT BOLEH MEMBAYANGKAN JIKA MAJLIS FATWA MENGELUARKAN FATWA MEN'HALAL'KAN DEMONSTRASI MEREKA BARU-BARU INI, AKAN DICANANG SATU MALAYA.

MKT HENDAK BERTANYAKAN SESUATU, PANDANGAN ULAMA' YANG RAMAI PERLU DIPEGANG ATAUPUN PANDANGAN NIK AZIZ (keseorangan) YANG PERLU RAKYAT BERI PERHATIAN?

RENUNG-RENUNGKANLAH....

0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.