.

.

Pages

BOB LOKMAN BAKAL MURSYIDUL AM PAS?

Sunday, May 13, 2012


HABISLAH UMNO SELEPAS INI. PARA-PARA ARTIS SUDAH MULA MENJINAK-JINAKKAN DIRI MEREKA DENGAN PAS. SELEPAS INI JUGA PAS AKAN BERTUKAR MENJADI PARTI ARTIS-ARTIS MALAYA. 


ULAMA-ULAMA AKAN DISINGKIRKAN DEMI UNTUK MEMBERI RUANG KEPADA ARTIS-ARTIS UNTUK MEMEGANG TAMPUK KUASA.


Dewan Pemuda PAS Wilayah Persekutuan (DPP Wilayah Persekutuan) mendakwa seramai lima artis akan menyertai parti berkenaan dalam masa terdekat. Ketuanya, Kamaruzaman Mohamad mendakwa, kelima-lima artis terbabit dijadual menyerahkan borang keahlian PAS pada 13 Mei ini di Dewan Kohilal, Diamond Square, Kuala Lumpur.
“Penyerahan borang diadakan bersempena Muktamar Tahunan DPP Wilayah Persekutuan yang akan berlangsung di lokasi yang sama.


“Lima artis ini akan turut hadir bagi menyerahkan borang keahlian sebagai tanda kebersamaan mereka dengan PAS,” dakwanya melalui satu kenyataan media hari ini.Kamaruzaman seterusnya mendakwa, sebagai simbolik kepada sokongan terhadap kempen Bersih 3.0 yang menuntut pilihanraya yang bersih dan adil, kesemua Exco dan perwakilan muktamar itu akan memakai baju Bersih.


Menurut beliau, muktamar yang memberi fokus kepada persediaan menjelang Pilihan Raya Umum ke-13 itu akan dirasmikan oleh Exco Dewan Pemuda PAS Malaysia, Mohd. Khalil Abdul Hadi. - Mynewshub.my

BOLEH LAH KITA TENGOK BOB LOKMAN ATAUPUN AZMIL MUSTAFA MENJADI MURSYIDUL AM PAS, TAK LAMA LAGI...


LINGKUP....

0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.