.

.

Pages

SIAPAKAH SEBENARNYA PENGGANAS NEGARA?

Sunday, April 29, 2012


PAKATAN RAKYAT SERING MENUDING JARI KEPADA UMNO/BARISAN NASIONAL DALAM APA JUA KES-KES YANG BERSANGKUTAN DENGAN TINDAKAN PROVOKASI WALAUPUN SEBENARNYA IANYA TELAH DILAKUKAN OLEH MEREKA SENDIRI.

KERUSI MEJA YANG SERING BERTERBANGAN DI DALAM KEBANYAKKAN MESYUARAT MEREKA JUGA AKAN DILIBATKAN DENGAN TINDAKAN PROVOKASI UMNO. TINDAKAN MENGGANGGU GUGAT CERAMAH PEMBOHONGAN MEREKA KEPADA RAKYAT, JUGA AKAN DIPERSALAHKAN KEPADA UMNO JUGA.


HAKIKATNYA SEGALA TINDAKAN ITU ADALAH BERPUNCA DARIPADA PERANCANGAN LICIK POLITIK SEMPIT PAKATAN RAKYAT SENDIRI.

LIHAT SAHAJA BAGAIMANA PERHIMPUNAN BERSIH 3.0 YANG BERLAKU BARU-BARU INI. JANJINYA LAIN TETAPI DIBUATNYA PULA LAIN. ADALAH MUSTAHIL PIHAK UMNO/BN AKAN MELAKUKAN TINDAKAN PROVOKASI KERANA ORANG-ORANG UMNO ADALAH RAKYAT YANG MENYINTAI KEAMANAN DAN GEMAR MENYELESAIKAN SEGALA MASALAH DENGAN CARA PERUNDINGAN.

LIHAT SAHAJALAH BAGAIMANA UMNO MENCAPAI KEMERDEKAAN DARIPADA BRITISH. TIADA SETITIKPUN DARAH ANAK BANGSA YANG BERPISAH DARI TUBUHNYA. 

MKT YAKIN, JIKA PAKATAN RAKYAT YANG MENJADI TONGGAK PADA WAKTU ITU, SUDAH PASTINYA AKAN MEMAKAN BANYAK ANGKA KORBAN DARIPADA ANAK BANGSANYA. 

INI ADALAH KERANA PERJUANGAN MEREKA BUKANNYA MENGGUNAKAN OTAK TETAPI MENGGUNAKAN NAFSU, AMARAH DAN BURUK SANGKA. SUDAH PASTINYA SEHINGGA SEKARANG, NEGARA KITA MASIH LAGI BELUM MERDEKA DAN PEMBANGUNAN TIDAK AKAN TERCAPAI SEPERTI WAKTU SEKARANG.

DAN OLEH KERANA ITULAH MKT JUGA YAKIN YANG UMNO DAN BARISAN NASIONAL ADALAH SEBUAH PARTI YANG DIANUGERAHKAN TUHAN UNTUK MEMBELA BANGSA MELAYU DAN AGAMA ISLAM.

ADA SESIAPA YANG BERSETUJU?

0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.