.

.

Pages

KAKI MAKSIAT DALAM MALAYSIA ADALAH PAKATAN RAKYAT

Thursday, April 26, 2012


MENGAPA TAJUK DIATAS MACAM PROVOKASI KEPADA PAKATAN RAKYAT? SEMEMANGNYA YA, JAWAPANNYA. INI ADALAH KERANA KEBANYAKKAN PENYOKONG KEPADA PAKATAN RAKYAT ADALAH MANUSIA YANG SUKA BERGELUMANG DIDALAM MAKSIAT.


KITA AMBIL CONTOH TERBARU, BAGAIMANA KELAKUAN ZINA KECIL YANG TELAH BERLAKU DI DATARAN MERDEKA SEMASA PERHIMPUNAN MAHASEWEL-MAHASEWEL. BERAPA BANYAK KELAKUAN ZINA KECIL SEHINGGAKAN UNIT AMAL PAS PUN TERPAKSA BERUNDUR KERANA TIDAK TAHAN DAULAT MELIHAT KEMUNGKARAN.


MENGAPA TERJADI SEBEGINI? MENURUT KAJIAN MKT, INI DISEBABKAN OLEH PERILAKU PEMIMPIN-PEMIMPINNYA YANG JUGA SELAMA INI MENYOKONG KEMAKSIATAN. HIDUP DIALAM ZINA YANG BERPANJANGAN.

BERKEPIT DEPAN MUSLIMAH , PUN DIDIAMKAN SAHAJA?
BERAPA RAMAIKAH PEMIMPIN-PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT YANG TERJEBAK DIDALAM SKANDAL MAKSIAT INI? KITA MULAKAN DARI PEMIMPIN WAHID IAITU ANWAR IBRAHIM. DARI ISU LIWAT SEHINGGA MELANGGANI PELACUR. BAGAIMANA PULA DENGAN PERILAKU MAT SABU DENGAN SKANDAL BILIK 121?

NAFILAH SEDAYA MANA YANG JUAK-JUAK PAKATAN MAHU TETAPI JANGAN LUPA TUHAN ADA DAN SENTIASA MELIHAT AKAN PERILAKU MANUSIA. BAIK YANG NYATA DAN YANG TERSEMBUNYI.

3 ulasan:

Anonymous said...

saya dimaklumkan oleh orang dalam umno bahawa wanita ini adalah orang yang di upah oleh rejim BN untuk membusukkan nama mahasiswa. p/s orang kuat umno yang cakap dan yang upahnya adalah kawannya sendiri. renung2kan lah wahai pemuda.

Ibnu Dahlan said...

Memang betul pun...si adam adli itupun org suruhan UMNO gak tu...hihihihi...alasan lapuk PR

Anonymous said...

Sumer angkara UMNO, sumer angkara BN, UMNO/BN yg upah itu ini, xde alasan lain ker??? Bosan dowh. Pasni Anak kene tangkap ponteng sekolah, salah UMNO/BN gak dowh, nie lah pemikiran kolot ahli PR

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.