.

.

Pages

FITNAH...MAKANAN ASASI PAKATAN RAKYAT

Monday, April 23, 2012


SUDAH TERLANJUR SERKAP JARANG AKHIRNYA DIRI SENDIRI YANG TERPERANGKAP. ITULAH AYAT YANG PALING  SESUAI DITUJUKAN KEPADA PAKATAN RAKYAT PADA WAKTU INI. 

DARI ISU ALTANTUYA SEHINGGALAH KE ISU TERBARU...SEMUANYA HANYALAH SERKAP JARANG DAN MEREKA FITNAH UNTUK MEMBERI HABUAN KEPADA ANJING-ANJING PAKATAN RAKYAT MENYALAK.


TERBARU ISU ZAHIDA RAFIK DIFITNAH OLEH MEREKA MENDAPAT SEJUMLAH WANG YANG BANYAK DARI SEORANG MENTERI KANAN KERAJAAN AKIBAT DARI MENJADI PEREMPUAN SIMPANAN. SEHINGGA DIGELAR SEBAGAI PELACUR!!...

AKHIRNYA ARTIS INI MENGELUARKAN SATU KENYATAAN YANG MENOLAK HUJAH-HUJAH FITNAH ANJING-ANJING PAKATAN RAKYAT.

Assalamualaikum Warrahmatulallhi Wabarakatuh.

Pada Rabu 18hb April 2012, Ahli Parlimen Ampang, Zuraida Kamaruddin telah mendedahkan satu dakwaan bahawa seorang menteri telah memberi wang sebanyak RM 1.4 Juta kepada saya selama 4 bulan (Oktober, November, Disember dan Januari). Ia adalah susulan daripada kes pemandu peribadi saya yang melarikan wang saya sebanyak RM 200 Ribu.

Untuk pengetahuan umum, saya melakukan perniagaan penjualaan kereta import bersama abang ipar saya serta perniagaan arang batu di Kalimantan, Indonesia bersama abang angkat saya. Semua penyata akaun serta wang yang dimaksudkan oleh Ahli Parlimen Ampang adalah benar tetapi ia adalah hasil titik peluh saya sendiri dalam perniagaan yang diceburi dan ianya tiada kaitan dengan seorang MENTERI yang dikaitkan oleh YB. Zuraida Kamaruddin kepada umum.

Saya mempunyai pelbagai rangkaian perniagaan yang diceburi setelah tidak lagi aktif dalam bidang lakonan kerana bagi saya perniagaan sendiri lebih menguntungkan untuk hidup yang lebih sempurna. Ini adalah satu tanggapan yang serong terhadap saya dan keluarga kerana pertuduhan ini dapat menjejaskan karier perniagaan saya serta kehidupan seharian saya sebagai rakyat Malaysia.

Mengikut undang-undang Malaysia, akta BAFIA 1989, mana-mana individu, syarikat atau juga badan kerajaan mahupun bukan termasuklah institusi kewangan (bank), dilarang sama sekali untuk mendedahkan mana-mana akaun peribadi, syarikat atau mana-mana badan badan kerajaan mahupun bukan kerajaan kepada UMUM dan SEKIRANYA ini terjadi, maka si PELAKU boleh dikenakan tindakan mahkamah.

Mengikut akta tersebut juga, akaun kewangan seperti ini hanya boleh didedahkan dengan perintah HAKIM.

Maka dengan ini, saya mengambil keputusan untuk mendakwa Ahli Parlimen Ampang di mahkamah kerana mendedahkan akaun peribadi saya serta menfitnah saya berhubungan sulit dengan seorang MENTERI yang dikaitan bagi membersihkan nama baik saya serta keluarga saya.

Sekian, terima kasih.

Wassalam.

Zahida Rafik
20hb April 2012

KREDIT : BLOGGER INI

0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.