.

.

Pages

ANJING PUN RETI BUAT ORAL SEKS, ANWAR IBRAHIM?

Tuesday, April 24, 2012


SELEPAS INI JANGAN PULA JUAK-JUAK PEMBANGKANG MELABELKAN UMNO SEBAGAI PENYEBAR BAHAN LUCAH LAGI. SEPATUTNYA GELARAN ITU DIKEMBALIKAN SEMULA KEPADA MEREKA SEMULA.

MEREKA SEPATUTNYA MALU DENGAN TINGKAH LAKU MORAL PEMIMPIN WAHID MEREKA IAITU DATUK SERI ANWAR IBRAHIM YANG TIDAK HABIS-HABIS MENJAMU NAFSU BELIAU DENGAN PELBAGAI LUBANG DAN MKT PASTI BELIAU TIDAK TAHU IANYA TELAH DIRAKAM SECARA SEMBUNYI-SEMBUNYI.


DARI DRAMA MELIWAT AZIZAN BAKAR, SAIFUL BUKHARI, MELANGGAN PELACUR CHINA DOLL DAN YANG TERBARU ADALAH RAKAMAN SEKS ORAL ANTARA BELIAU DENGAN SHAMSIDAR TAHARIN.

MKT PUN HAIRAN DAN PELIK MENGAPA ADA SEGELINTIR RAKYAT DI NEGARA INI SANGGUP MENERIMA KERENDAHAN MORAL BELIAU DARI MENERIMA KESILAPAN-KESILAPAN KECIL DARI PEMIMPIN UMNO DALAM MENTADBIR NEGARA.

JIKA KITA HENDAK PILIH MENANTU SEKALIPUN, RASANYA PERKARA UTAMA YANG DIPANDANG ADALAH MORALNYA DAN AGAMANYA. INIKAN PULA HENDAK PILIH PEMIMPIN UNTUK MENTADBIR NEGARA? 

PERSOALAN YANG SERING MKT AJUKAN ADALAH DIMANAKAH JAM OMEGA YANG HILANG SEMASA MELANGGAN PELACUR CHINA DOLL ITUPUN MASIH LAGI BELUM DIJAWAB OLEH SESIAPAPUN WAKIL DARI PAKATAN RAKYAT. JIKA ADA JAM ITU, SILA BUKTIKAN...

JIKA BENAR ANWAR IBRAHIM SEORANG PEMIMPIN YANG TELUS (KONONNYA BERKHIDMAT UNTUK RAKYAT) BELIAU SEHARUSNYA BANGKIT UNTUK MENJAWAB PERSOALAN INI.

SEKARANG, BEKAS RAKAN BAIK BELIAU TELAH MENYERAHKAN PITA RAKAMAN DIMANA MEMBUKTIKAN PELAKUAN SEKS ORAL ANTARA BELIAU DAN SHAMSIDAR TAHARIN. 

MKT HENDAK LIHAT SAMPAI MANA HELAH BELIAU UNTUK MENAFIKAN INI AKAN DILAKUKANNYA...

KUALA LUMPUR – Senator Datuk S. Nallakaruppan hari ini tampil di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur bagi menyerahkan bahan bukti berhubung salah laku moral yang didakwa dilakukan oleh Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim kepada peguamnya, Datuk Seri Dr. Muhammad Shafee Abdullah.
Bahan bukti tersebut diserahkan di perkarangan lobi Mahkamah Tinggi dengan disaksikan beberapa orang pengikut setia beliau yang hadir menyokong tindakannya.
Bahan bukti yang disampaikan oleh Nallakaruppan itu adalah berbentuk rakaman video.
“Ini (pita rakaman) saya serahkan kepada peguam, Shafee akan bawa ke mahkamah. Semua bukti ada dalam pita ini. Saya berikan tanggungjawab ini kepada Shafee untuk menjaga dan menyimpan bukti ini dengan baik,” kata Nallakaruppan di sini hari ini.
Bagaimanapun, beliau enggan mendedahkan bahan-bahan yang terkandung dalam pita video rakaman tersebut dan segalanya akan terungkai dalam perbicaraan nanti.
Dalam sidang media itu juga, Nallakaruppan sekali lagi mendesak Anwar untuk mempercepatkan tindakan saman yang dibuat oleh Penasihat PKR itu.
“Saya sedang menunggu ketibaan Anwar di mahkamah dan saya mahu Anwar percepatkan perbicaraan kes saman beliau terhadap saya. Jangan gantung kes ini tak bertali. Saya cabar Anwar saman saya RM500 juta. Saya juga cabar Anwar membuat kenyataan terbuka mengatakan saya seorang pembohong.
“Saya tidak sabar mahu menceritakan di mahkamah berkenaan hubungan sulit Anwar dengan Shamsidar Taharin. Saya ingin menceritakan bagaimana Anwar makan ais krim bersama Shamsidar,” katanya.

0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.