.

.

Pages

TUMBANG JUGA ISLAM DI KEDAH AKHIRNYA...

Thursday, January 5, 2012

Selama ini PAS Kedah telah memperbodoh-bodohkan seluruh rakyat negeri Kedah diatas isu Madrasah Salihin, Kangchut dengan dakwaan tanah wakaf tersebut adalah kepunyaan salasilah waris kepada Ahli Parlimen Pokok Sena, Mahfuz Omar. Betul ker?...Begitulah dakwaan murahan dari blogger upahan yang paling murah PAS. Hakikatnya si Mahfuz ini tiada kena mengena langsung dengan waris asal keturunan pemilik tanah wakaf itu. Hehehehe...adakah blogger itu mengejar glamer? Hanya sekadar menjaja pembohongan demi pembohongan. 

Demi hendak merealisasikan rancangan jahat PAS Kedah, sanggup para-para blogger upahan murahan PAS merekacipta pembohongan sensasi. Demi hendak membetulkan keadaan, waris asal tanah wakaf tersebut telah membuat satu laporan di pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia pada 04hb Januari 2012 dan juga writ saman dari Mahkamah Tinggi Alor Setar pada 05hb Januari 2012.
Butiran lanjut di sini


Rupa-rupanya PAS Kedah telah menjual tanah tersebut (termasuk tanah wakaf) kepada Aman Sentral dimana big bossnya adalah seorang Cina Kristian. Sanggupkah kita sebagai warga Islam membiarkan hak milik Islam dirobohkan oleh seorang kafir? Adakah kita hanya sekadar melihat dan duduk diam? Dimanakah semangat perjuangan Islam ala PAS yang selama ini dicanang seluruh negara? 


 Kurang yakin?...sila klik di siniTIADA GUNANYA MENYOKONG PADA YANG TERANG-TERANG MENJUAL HAK AGAMA KEPADA KAFIR
APA LAGI YANG SAUDARA-SAUDARA SEMUA TUNGGU LAGI?
BANGUNLAH...PERTAHANKAN HAK ISLAM

0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.