.

.

Pages

AMANAT MELAYU KEDAH TERAKHIR

Wednesday, January 18, 2012


Saudara-saudara sekelian percayalah,

Kita menentang PAS, bukan kerana nama dia PAS. Kita menentang Pakatan Rakyat bukan kerana dia lama pembangkang kerajaan. Kita menentang dia ialah kerana dia mengekalkan pemimpin yang rendah moralnya, pemimpin yang menyokong Seks Bebas dan pemimpin yang menipu demi hendak berkuasa. Oleh kerana itulah kita menentang mereka. Oleh kerana itulah kita menghadapi mereka. Oleh itulah kita cuba berlawan dengan mereka.

Percayalah saudara-saudara sekelian,

Perjuangan kita adalah jihad, ucapan kita adalah jihad, derma kita adalah jihad. Bergantunglah kita kepada Allah dengan (menghadapi) puak-puak ini kerana kalau kita mati melawan puak-puak ini, mati kita adalah syahid. Mati kita adalah Islam. Kita tidak perlu masuk Buddha, Kita tidak perlu masuk Hindu, Kita tidak perlu masuk Kristian, Tapi kita menjadi kafir dengan menolak hukum Allah mengenai liwat dan zina.


Firman Allah swt: Surah al-Asra’ ayat 32:

Dan janganlah kamu menghampiri zina, sesungguhnya zina itu adalah satu perbuatan yang keji dan satu jalan yang jahat (yang membawa kerosakan).

Rasulullah s.a.w telah bersabda: "Kamu semua hendaklah mengambil (hukuman zina) daripadaku. Sesungguhnya ALLAH telah menunjuk jalan penyelesaiannya. Penzina yang telah berkahwin hendaklah dirotan sebanyak 100 kali dan direjam hingga mati. Penzina yang belum kahwin hendaklah dirotan sebanyak 100 kali dan dibuang daerah."
- Hadis sahih riwayat Ahmad, Muslim, Abu Daud, al-Tirmizi, Ibn Majah

Rasulullah s.a.w telah bersabda: "Sesiapa yang menemui seseorang melakukan perbuatan kaum Nabi Lut a.s. (liwat), bunuhlah peliwat dan mangsa liwat yang rela."
- Hadis sahih riwayat Ahmad, al-Tirmizi, Abu Daud dan Ibn Majah

PAS sudah lupa akan hadis diatas, dan hanya ingat tentang hadis dan ayat Al-Quran tentang hukum Hudud sahaja. MKT merumuskan bahawa PAS juga telah jatuh kafir sepertimana tuduhan yang dilemparkan kepada UMNO. PAS mengarahkan penyokong-penyokongnya menjaja seluruh negara yang UMNO tolak hukum Hudud Allah.

Nabi sudah dicipta oleh PAS. Imam Mahdi pun sudah ada. Kira sudah dicipta agama baru pulak. sedangkan PAS ini adalah sebuah parti politik. Sebijik macam golongan Syiah.
Sekarang sifat kafir itu kembali kepada siapa sekarang?

P/S dari MKT : Sesiapa yang menyokong pemimpin liwat dan berzina adalah menolak hukum Allah dan RasulNya bermakna dia adalah KAFIR....

0 ulasan:

Post a Comment

 
© Copyright 2010-2011 Melayu Kedah Terakhir All Rights Reserved.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.